Despre Noi

June 26, 2015

despre

VICTOR CONSTRUCT este o companie romaneasca de prestigiu, cu capital integral privat. Firma a luat fiinta in anul 1993, iar din anul 1998 a intrat pe piata constructiilor, evoluand de la an la an si situandu-se acum pe un loc fruntas in ierarhia nationala a companiilor de profil.

Oferim clientilor nostri o gama larga de servicii si solutii in domeniul constructiilor, pentru predare “la cheie” a oricarui proiect, indiferent de complexitate. Dispunem de capacitate tehnica necesara si resurse umanecalificate, orientate spre performanta, pentru a executa lucrari ce respecta standardele de calitate in vigoare si cerintele clientului.

Aprecierea clientilor si partenerilor nostri este obiectivul la care aspiram permanent si pentru aceasta tinem pasul cu evolutia tehnologiei in constructii, folosim utilaje dintre cele mai bune, oferim solutii de inalta clasa profesionala si nu in ultimul rand punem accent pe calitatea lucrarilor executate.

In executia lucrarilor, urmam indeaproape obiectivele care sunt emblema companiei; Lucrul Bine Facut, Daruire, Consacrare, Devotament si Sacrificiu.

Pastram entuziasmul cu care am pornit si mergem inainte cu acelasi avand si cu aceiasi hotarare. In consecinta, ceea ce facem este pe masura talentului si inzestrarii echipei noastre.