Evolutie

July 2, 2015

cifra

Firma SC VICTOR CONSTRUCT SRL a luat fiinta in anul 1993, iar din anul 1998 a intrat pe piata constructiilor. Am evoluat de la an la an, astfel incat acum, dupa 16 ani de activitate in domeniul constructiilor, am ajuns la o cifra de afaceri de aproximativ 17 milioane de Euro.

Oferim clientilor nostri o gama larga de servicii si solutii, pentru realizarea "la cheie" oricarui proiect din domeniul constructiilor.

Eforturile noastre au fost recunoscute si rasplatite cu distinctii, fiind o prezenta constanta in Topul Judetean si National al Firmelor Mici si Mijlocii.

Din anul 2006 am devenit unul dintre cei mai mari producatori de betoane si mortare din nordul Moldovei, dispunand in prezent de 4 statii de betoane localizate in Botosani si Piatra Neamt. De asemenea, putem oferi clientilor nostri produse de balastiera - sortate, spalate si concasate, tamplarie PVC si aluminiu si din anul 2013, am venit in intampinarea clientilor nostri cu o gama larga de prefabricate din beton - pavele, borduri, tuburi, camine de vizitare - fabricate pe doua linii automate de ultima generatie.

Aprecierea clientilor si partenerilor nostri este obiectivul la care aspiram permanent, si pentru aceasta tinem pasul cu evolutia tehnologiei in constructii, folosim utilaje dintre cele mai bune, oferim solutii de inalta clasa profesionala si nu in ultimul rand, punem accent pe calitatea lucrarilor executate.

Compania investeste continuu in resurse umane, cautand oameni competenti, cu experienta, seriosi, cu putere de munca, disciplinati, orientati spre performanta si calitate.

Firma SC VICTOR CONSTRUCT SRL a implementat si mentine un Sistem de management al calitatii - ISO 9001, ISO 13485, un Sistem de management de mediu - ISO 14001, un Sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale - OHSAS 18001, precum si Sistemul de management al responsabilitatii sociale conform SA 8000.

In prezent executam lucrari de mare complexitate in toata Romania si cautam oportunitati de extindere a activitatii si peste hotare.